Provjeri koliko možeš zarađivati

Vozi za Cammeo

Prijavi se i postani dio obitelji.

 

TRAŽIMO POJAČANJE!

 

Postani dio Cammeo obitelji i pridruži se vodećem regionalnom taksi prijevozniku kod kojeg sezona traje 12 mjeseci!

 

Nudimo ti najbolju zaradu u branši, izlazimo u susret kada je dogovor oko smjena u pitanju, a snosimo i troškove doškolovanja.

Kod nas ćeš imati 24-satnu podršku call centra, ali i logističku te svu ostalu podršku.

Nudimo ti i mogućnost da na jedan dan isprobaš kako je biti dio Cammeo obitelji.

Pridruži se vodećem regionalnom taksi prijevozniku!

Prijavi se pozivom na broj 0800 0001, putem kontakt obrasca gore ili e-mailom na [email protected].

Iskoristi priliku i prijavi se! Čekamo te!

 

 

7 razloga zašto voziti za taxi Cammeo

Pronaći dobar posao ovih dana zaista nije lako. Zbog fleksibilnosti koje ti nudimo i sigurne plaće vozač taxi Cammea idealan je posao za tebe. Evo i zašto:

 

1. Vozi kada želiš

Kada ćeš tijekom dana voziti, to je zaista samo na tebi. Ako želiš izbjeći dnevne gužve na cestama, možeš odabrati noćne vožnje. Ako pak želiš imati slobodno vrijeme za obiteljske obveze, onda možeš odabrati prijepodnevnu smjenu.

 

2. Kompletna napojnica je tvoja

Cammeo je poznat po vjernim putnicima, samo zbog svojih vrijednih i ljubaznih vozača. Ako si komunikativan, uviđajan, ljubazan, šarmantan i brineš o svojim i našim putnicima, biti ćeš vrijedno nagrađen.

 

3. Ocjene vozača

Kada vožnju završiš, putnik te putem aplikacije može pohvaliti i ocijeniti zvjezdicama. U Cammeu primjećujemo svaku pohvalu i svaku zvjezdicu, te ulaziš u redoviti odabir vozača tjedna i mjeseca, i možeš ostvariti dodatne bonuse.

 

4. Otkrij nova mjesta i prijatelje

Voliš druženje s ljudima, noćne ili jutarnje vožnje po gradu? Imaš grad u malom prstu, a gradske gužve su ti dokaz koliko bolje voziš od drugih? Sjajno, pretvori to u zaradu! Vozi za Cammeo, osiguraj si stalan posao i odlična primanja.

 

5. Povećaj svoju zaradu

Ako poželiš zarađivati više od onoga što si sebi na početku rada u Cammeu zadao, možeš promijeniti vrijeme rada i odabrati smjenu za koju misliš da će ti donijeti veću zaradu. Uz našu edukaciju, savladaj aplikaciju i iskoristi sve njene prednosti tako da uzimaš vožnje „u letu“.

 

6. Sigurna isplata

Ne moraš brinuti o isplati zarade, jer garantiramo isplatu plaće 10-og u mjesecu. Ako pak imaš obveze koje moraš financirati u ranijem roku, tu smo da ti izađemo u susret i pomognemo ti i oko toga. Uredno ćeš biti prijavljen i osiguran.

 

7. U Cammeu nisi sam

Ako nemaš iskustva, naše kolege će te svemu naučiti i moći ćeš krstariti cestama grada kao po svojem dvorištu. Nije svaka vožnja idealna, zadesi se i poneki kvar, ali ne brini – dobiti ćeš odmah zamjenski auto. U svakom trenu imati ćeš pomoć na cesti oko svega što je potrebno da sigurno odvezeš vožnju i ostvariš svoju zaradu. A jesi li znao da ako na jednom taxi vozilu podijeliš smjene s drugim kolegom, da će ti se i zarada uvećati i za kolegin promet? Sigurno nisi znao ni to da Cammeo auto možeš koristiti i u privatne svrhe?

 

 

Prijavi se za posao, svrati do nas, jer ima još toga što bi te moglo ugodno iznenaditi!