POSTANI VOZAČ
Vozi, uživaj i odlično zaradi!

Cammeo Taxi svoju uslugu pruža kroz franšizni model "Cammeo partner". Cammeo se kao tvrtka fokusirao na povećanje obujma posla, marketinške aktivnosti, nova informatička rješenja, inovacije i nabavu na razini grupacije, stalnu edukaciju svih u sustavu, dok jedina briga Partnera i vozača treba biti fokusirana na putnika i na njihovo zadovoljstvo pruženom uslugom. Upravo je našim zaposlenicima (vozačima) ponuđeno da postanu samostalni poduzetnici s dugogodišnjim ugovorima o suradnji sa sustavom Cammea, te oni danas čine većinu naših franšiznih partnera.

 

Taj oblik poslovanja pruža najbolje svima - našim Partnerima (franšizoprimcima), ali i vozačima koji tako sve uvjete i način rada dogovaraju direktno s našim Partnerima. Komunikacija je tim brža i jednostavnija što dovodi do većeg zadovoljstva i boljih radnih procesa!

 

Obzirom na rast potražnje za taksi uslugama, naši partneri stalno proširuju flotu vozila i imaju potrebu za zapošljavanjem dodatnih vozača.

 

Volite li druženje s ljudima, noćne ili jutarnje vožnje po gradu? Imate grad u malom prstu, a gradske gužve su dokaz koliko bolje vozite od drugih? Sjajno, pretvorite to u zaradu i svoje novo radno mjesto!

 

Ukoliko želite postati taksi vozač koji radi po smjernicama Cammeo brenda, na ovom linku pronađite Cammeo partnere (franšizoprimce) koji trenutno zapošljavaju vozače u vašem gradu. 

 

Ostvari direktan kontakt i pronađi Cammeo partnera po svojoj mjeri!