Cammeo partner

100% povjerenje, 0% rizika

Započni svoj vlastiti posao i postani Cammeo partner, upoznaj nove ljude vozeći se gradom u kojem živiš i pritom odlično zaradi!

Nudimo ti priliku da budeš uspješan poduzetnik!

 

Cammeo traži poduzetnike (partnere) kako bismo sve naše putnike mogli brzo i sigurno prevesti do njihovih odredišta. Franšizni model "Cammeo partner" nudi priliku onima koji već imaju iskustva u autotaksi prijevozu, kao i za one koji će se prvi puta okušati u ovom poslu i pretvoriti ga u kvalitetnu i profitabilnu tvrtku za prijevoz putnika prema Cammeo standardu.

 

Ukoliko ste osoba svjesna važnosti svakog klijenta, a voljeli biste imati vlastitu tvrtku u dinamičnom radnom okruženju, ovo je idealna prilika za Vas, jer franšizni model "Cammeo partner" u svim gradovima nudi garantirano najnižu proviziju i iznadprosječnu zaradu.

 

Franšizni model "Cammeo partner" pruža gotovo sve što vam je potrebno za pokretanje poslovanja, a inicijalno ulaganje je vrlo nisko. U ovom modelu upravljat ćete svojom prijevozničkom tvrtkom sa 1 do 10 taksi vozila i 2 do 30 vozača radeći s ostalim Partnerima u gradu pod brendom Cammea. Mi ćemo vas uvesti u posao, ponuditi svo znanje i alate potrebne da budete što efikasniji i uspješniji. Uvijek se možete osloniti na našu logistiku i podršku Call centra 0-24h.


Od trenutka Vaše prijave do prve vožnje može proći od 1 dana pa do 3 mjeseca, ovisno o brzini rada javne uprave i lokaciji.

 

Napravite prvi korak i prijavite se s osnovnim informacijama putem LINKA

  • Dogovorite sastanak te razgovarajte o svim temama koje vas zanimaju

  • Odlučite je li to posao za vas

  • Prođite edukaciju

  • Pokrenite tvrtku ukoliko je već nemate i zaposlite vozače

  • Krenite voziti

 


 

Odaberi opciju koja ti najviše odgovara

 

Postanite Partner s vlastitim vozilom (* dostupno u Zagrebu)

Imate li iskustva u ovom poslu? Radite kao taksist i imate sve potrebne dozvole? Već sutra možete postati Cammeo partner, po najpovoljnijim uvjetima na tržištu, s vlastitim vozilom! (ako se još dvoumite, dajemo vam besplatan pristup Cammeo Driver aplikaciji, kako biste se i sami uvjerili koliko posla vas čeka). Prijavite se već danas OVDJE.

 

Postanite Partner s našim vozilom

Nudimo najpovoljniji najam vozila ukoliko nemate vlastito. Prijavite se već danas OVDJE.

 

Postanite Partner čak i bez iskustva

Nemate iskustva u ovome poslu? Bez brige. Tu je naš stručni tim upravitelja i edukatora kao podrška u svakom koraku. Prijavite se već danas OVDJE.

 

Franšizni model "Cammeo partner" je dostupan u gradovima: Opatija, Osijek, Poreč, Pula, Rijeka, Rovinj, Šibenik, Split, Velika Gorica, Zadar, Zagreb.