Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

 

Cammeo cijeni Vašu privatnost i zato su Vaši podaci kod nas pažljivo sačuvani.

Sve posredovane informacije zaštićene su od pristupa treće strane, a ova pravila određuju i reguliraju kako web, mobilni servis te Cammeo aplikacija koristi te štiti sve informacije koje korisnici istome dostavljaju prilikom korištenja istih.

Zaštita Vaših osobnih podataka znači da nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke na bilo koji način, Vaš kontakt i osobne podatke nikada nećemo dati trećoj strani, a Vaš kontakt i osobni podaci mogu se dati trećoj strani samo uz Vašu dozvolu.

Osobni podaci su informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca i njima se smatraju svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.)

Cammeo će raditi na obradi osobnih podataka (primjerice prikupljanje, snimanje, organiziranje, spremanje, prilagodba, provedba logičkih, matematičkih i drugih operacija), a u svrhu upoznavanja s kupovnim navikama korisnika, u informativne svrhe te svrhe promidžbe usluga i proizvoda.

Registracijom na internetskoj stranici Cammeo.hr, narudžbom kao korisnik ili pristupanjem samoj stranici korisnik daje suglasnost Cammeo web i mobilnom servisu te aplikaciji da obrađuje njegove podatke navedene u registracijskoj formi, podatke o narudžbama kao i podatke dostupne u procesu plaćanja usluge.

Cammeo će koristit osobne podatke isključivo za ispunjavanje narudžaba korisnika, u tehničke svrhe poput administracije, u svrhu poboljšanja i optimizacije svoje usluge te opću komunikaciju s korisnikom.

U slučaju da korisnik ne želi da Cammeo web i mobilni servis te mobilna aplikacija više na bilo koji način obrađuje njegove osobne podatke te zahtijeva brisanje istih, korisnik je obvezan o tome obavijestiti Cammeo i to putem e-mail poruke na e-mail adresu [email protected].

www.cammeo.hr koristi „cookie“ programe. Cookies odnosno Kolačići su neprimjetni dokumenti koji se privremeno pohranjuju na tvrdom disku i omogućuju da naša stranica prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite. Oni također služe radi optimalnog rada web stranice te kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo pregledavanja i korištenja. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića, koje je moguće i blokirati, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke mogućnosti Vam neće biti dostupne, te bi sam čin blokiranja mogao imati negativan učinak na korištenje web stranice.