Pomoć

Često postavljena pitanja

Svi Cammeo taxi vozači imaju zaštitnu opremu, maske i rukavice. Moguće je da zbog nestašice maski na tržištu ne možemo garantirati da baš svaki vozač ima zaštitnu masku ali svakako poštujemo sve mjere zaštite za vašu i našu sigurnost i zdravlje.

 

Da, sva vozila imaju dezinfekcijsko sredstvo kojim nakon svake vožnje, vozač čisti dijelove koji se dodiruju (kvake i podizače stakla na vratima vozila).

 

Da, preporuka je da broj putnika bude jedan ili dva, ali nije zabranjeno voziti i tri osobe.

 

Da, vozimo međugradske vožnje. Pošaljite nam mail na [email protected] ili nas nazovite za dogovor i rezervaciju vožnje.

 

Da, svi Cammeo taxi vozači imaju valjane propusnice i sve ostale potrebne dozvole i dopuštenja.

 

Ako putnik napušta mjesto prebivališta, potrebno je imati valjanu propusnicu.

 

Za sve informacije, možete nam se obratiti putem maila [email protected]

 

Cijene za prigradske vožnje definirane su po gradovima. Za to postoji fiksni cjenik. Cijene možete provjeriti pozivom na broj ovisno o gradu u kojem se nalazite. Popis gradova i brojeva možete vidjeti na sljedećem linku: https://cammeo.hr/hr/gradovi

 

Cammeo vozači ne vrše uslugu kupovine. Ali tu smo da pomognemo pri istovaru torbi i pomoć starijim putnicima.

 

Ne, ne vozimo besplatno. Ponudili smo suradnju i pomoć za prijevoz medicinskog osoblja. Pružamo pomoć vozeći volontere Crvenog križa i na taj način smo se uključili i dajemo svoj doprinos.

 

Misliš da si nešto slučajno ostavio u vozilu po završetku vožnje? Bez brige! Najbolji i najbrži način za traženje izgubljenih predmeta je telefonskim putem, pozivom na broj 1212. Operater će te uputiti koji je najbolji način za dogovor oko povrata nađenog predmeta.

 

S obzirom da nam Zakon o kretanju slijepih osoba uz pomoć psa vodiča dopušta da prevozimo slijepe osobe u pratnji s njihovim vjernim prijateljem (psom vodičem), rado ćemo vas odvesti kamo god treba. Ako imaš ljubimca koji nije pas vodič, bilo bi dobro o tome obavijestiti operatera koji zaprima poziv. Pomogni održavati vozilo urednim za sve druge putnike tako da poneseš košaru/transporter za svoga ljubimca. Kako bismo zadržali visoki standard usluge prema svim korisnicima i njihovim potrebama, prijevoz životinja pružat ćemo kada budemo imali namjensku opremu kakvu tvoj ljubimac zaslužuje, da bi i on uživao u vožnji.

 

S obzirom da su naša vozila karavani, dovoljno su prostrana da u njih stanu invalidska kolica. Uz ljubaznu pomoć našeg vozača, osobe s invaliditetom mogu bez problema koristiti uslugu našeg prijevoza.

 

Plaćanje nikad nije bilo jednostavnije! Svoju vožnju možeš platiti na način koji tebi odgovara, gotovinom ili karticom (svima osim Diners karticom). Svatko voli određeni način, a mi primamo sve.

 

Preuzmi Cammeo aplikaciju za pametne telefone na svoj uređaj. Aplikacija je dostupna za android i iOS uređaje.

Nakon instalacije aplikacije odradi prijavu na način koji ti najviše odgovara, putem Google računa, Facebook računa ili putem maila. Nakon toga možeš naručiti svoju prvu vožnju i uživati u svim pogodnostima koje aplikacija donosi.

 

Otvori svoju Cammeo aplikaciju, otvori izbornik i klikni na Pogledaj profil. Tamo možeš urediti sve svoje podatke: dodati ili promijeniti svoju fotografiju, izmijeniti ime i prezime ili lozinku.

 

Otvori svoju Cammeo aplikaciju, otvori izbornik i odaberi Dodaj način plaćanja. Potom klikni na Dodaj karticu i upiši podatke adrese i kartice koji su potrebni da bi se kartica sigurno spremila. Tako je jednostavno i sigurno a omogućuje ti plaćanje vožnji direktno iz aplikacije. #nebrinizacash

 

Cammeo aplikacija i omogućuje da prilikom narudžbe odabereš kako ti odgovara platiti vožnju, gotovinom ili kreditnom karticom spremljenom u aplikaciji. Svoju vožnju možeš platiti gotovinom tako da prilikom narudžbe odabereš Gotovina ili putem aplikacije tako da odabereš Kreditna kartica kao način plaćanja. Ako još nemaš spremljenu karticu saznaj kako je možeš vrlo jednostavno dodati u aplikaciju klikom na link Kako ću dodati/registrirati karticu za plaćanje u svoju Cammeo aplikaciju?

 

Pokloni su zasluženo primljene nagrade u obliku popusta na sljedeće vožnje kojima te Cammeo časti.

Popuste možeš vrlo lako osigurati i sebi i svojim prijateljima. Otvori svoju Cammeo aplikaciju, otvori izbornik i odaberi Pokloni. Unutar poklona naći ćeš svoj pozivni kod koji trebaš podijeliti s prijateljima. Pozivni kod možeš podijeliti kako god želiš: putem maila, Facebooka, Vibera, What's upa ili drugih komunikacijskih servisa kojima se služiš.

Nakon što se prijatelji prijave s tvojim pozivnim kodom i isprobaju Cammeo oboje ćete dobiti 15kn popusta odnosno oboje ćete dobivati 5kn popusta za sljedeće tri vožnje. Super je stvar što će se popusti automatski primijeniti nakon sljedeće odrađene vožnje tako da ne moraš misliti na njih.

Što se više prijatelja prijavi i isproba Cammeo putem tvog pozivnog koda više ćeš raspoloživog popusta imati na računu. Informaciju o količini raspoloživog iznosa za popuste na sljedeće vožnje u svakom trenutku možeš pogledati u aplikaciji unutar izbornika odabirom kategorije Pokloni na dnu ekrana pod stavkom Raspoloživost na računu.

Popusti na pozivne kodovi vrijede samo za nove korisnike koji nisu ranije koristili Cammeo aplikaciju. Svaki popust koji dobiješ nakon što prijatelj isproba Cammeo vrijedi sljedećih 90 dana.

 

Promocije su razne pogodnosti koje Cammeo priprema za tebe zajedno sa svojim partnerima a ostvaruju se kroz upis Promokoda u aplikaciju.

Aktualne promokodove možeš pronaći unutar svoje Cammeo aplikacije tako da iz izbornika odabereš Promocije.

Promokodovi se aktiviraju vrlo jednostavno; prilikom narudžbe vožnje upišeš ih u polje za unos promokoda. Prokomokodovi će se automatski primijenit nakon odrađene vožnje.

Kako promokod radi: Ima vrijeme trajanja: većina promokodova istječe na određeni datum ili vrijeme. Datum, vrijeme isteka i vrijednost promokoda navedeni su unutar rubrike Promocije.

Ima ograničenu lokaciju: Neki promokodovi vrijede samo u određenim gradovima ili za vožnje koje idu na ili sa neke lokacije.

Može se koristiti jedan kod po vožnji: Ne možete koristiti više od jednog kredita po vožnji, no za sljedeću vožnju možete iskoristiti drugi odgovarajući promokod iz kategorije Promocije.

Poslovna vožnja: trenutačno se kuponi ne mogu koristiti na vožnje iz Poslovnog profila

 

Otvori svoju Cammeo aplikaciju, otvori izbornik i odaberi Poslovni profil. Zatim klikni na Pošaljite upit. Nakon toga naša služba javiti će ti se u najkraćem mogućem roku i omogućiti aktivaciju navedene usluge.

 

Sve tvoje ranije odrađene vožnje spremljene su unutar aplikacije. Otvori svoju Cammeo aplikaciju, otvori izbornik i odaberi Povijest vožnji.

Tamo ćeš vidjeti sve svoje vožnje te za svaku od njih: polazište, odredište, vrijeme vožnje, iznos i način plaćanja.

 

Otvori svoju Cammeo aplikaciju, otvori izbornik i odaberi Postavke.

Za dodavanje kućne adrese unutar Postavki klikni na ikonu kućice, upiši željenu adresu i spremi je tipkom Nastavi.

Za dodavanje adrese posla unutar Postavki klikni na ikonu aktovke, upiši željenu adresu i spremi je tipkom Nastavi.

Za dodavanje kućne adrese unutar Postavki kliknite na ikonu srca, upiši željenu adresu i spremi je tipkom Nastavi.

 

Mislili smo i na to! Svoju vožnju možeš otkazati u čak dva navrata. Prvi puta imaš opciju otkazati vožnju prije nego što ti je vozilo dodijeljeno, a nakon toga možeš opet otkazati vožnju unutar dvije minuta otkada je vozač krenuo prema tebi.

 

Svaku vožnju koju odradi, na kraju i ocjenjuješ. Tvoje mišljenje nam je važno kako bi unaprijedili svoju uslugu, a tebi pružili vrhunsko iskustvo vožnje. P.S. Naši vozači bit će ti vrlo zahvalni na svakoj danoj zvjezdici jer i oni dobivaju nagrade za dobro obavljen posao.

 

Cammeo aplikacija ti omogućuje da pratiš dolazak svoga vozila u stvarnom vremenu. Nakon narudžbe, kada ti se vozilo dodijeli, možeš pratiti njegovo kretanje i vrijeme do dolaska na tvoju adresu.

 

Nakon naručene vožnje unutar Cammeo aplikacije dobiti ćeš informaciju o broju vozila uz sliku, ime i ukupnu ocjenu vozača koji će te voziti.