Pomoć

Često postavljena pitanja

Bilo da više voliš telefonskim putem ili si tip za tipkanje po mobitelu – mi imamo sve! Vožnju naruči pozivom na broj u svom gradu ili putem Cammeo aplikacije.

 

Za tebe smo uvijek povoljni! Službene cjenike vožnji u svakom gradu pogledaj ovdje.

 

Kofere, vrećice i slične predmete koje nosite kao prtljagu prevozimo besplatno!

 

U nekim gradovima može doći do povećanja cijene usluge u noćnim satima radi povećane potražnje za uslugom. Informacije za svoj grad pogledaj ovdje.

 

Volimo te iznenaditi akcijama i pogodnostima kako bi tvoja vožnja bila još povoljnija. Akcije možeš vidjeti ispod cjenika za svoj grad ovdje ili na našem blogu.

 

U našim vozilima mogu se voziti do četiri putnika, ali radi komocije sugeriramo do tri putnika!

 

Da, vozimo međugradske vožnje unutar i van Hrvatske. Pošalji nam mail na [email protected] ili nazovi broj za svoj grad za dogovor i rezervaciju vožnje.

 

Rado ćemo ti osigurati prijevoz u željeno vrijeme u slučaju da ideš do zračne luke ili taksijem u drugi grad. Jednostavno nazovi naš pozivni centar na broj u svojem gradu i rezerviraj vožnju unaprijed! Za gradske relacije nas nazovi 10 - 20 minuta prije nego trebaš taksi i uživaj u vožnji!

 

Cijene su definirane fiksnim cjenikom po gradovima. Cijene možete provjeriti pozivom na broj u svojem gradu.

 

Cammeo vozači/ice ne vrše uslugu kupovine i dostave. Tu smo da pomognemo pri istovaru torbi i pomoć putnicima. U naše vozilo slobodno unesi manje predmete kojima samostalno možeš rukovati i koji neće onečistiti ili oštetiti vozilo. Pomozi održati vozilo urednim za sve druge putnike!

 

Nešto si slučajno ostavio u vozilu po završetku vožnje? Bez brige! Najbolji i najbrži način za traženje izgubljenih predmeta je telefonskim putem, pozivom na broj u svojem gradu. Operater će te uputiti koji je najbolji način za dogovor oko povrata nađenog predmeta. Iako za izgubljene stvari ne odgovaramo, rado ćemo ti pomoći u potrazi. Što nas prije nazoveš, veća je mogućnost pronalaska!

 

S obzirom da Zakon o kretanju slijepe osobe uz pomoć psa vodiča dopušta prijevoz slijepih osoba u pratnji psa vodiča, rado ćemo te odvesti kamo god trebaš. Ako imaš ljubimca koji nije pas vodič, o tome svakako obavijesti operatera koji zaprima narudžbu, a ako naručuješ Cammeo aplikacijom, taj podatak upiši u polje "Detalji vožnje". Pomozi održati vozilo urednim za sve druge putnike tako što ćeš ponijeti transporter za svog ljubimca ili dekicu na kojoj će se ljubimac ugodno voziti. Kako bismo zadržali visoki standard usluge prema svim korisnicima i njihovim potrebama, prijevoz životinja bez pratnje vlasnika pružat ćemo kada budemo imali namjensku opremu kakvu tvoj ljubimac zaslužuje kako bi i on uživao u vožnji.

 

Većina naših vozila su karavani koji su dovoljno prostrani da u njih stanu sklopljena invalidska kolica. Uz ljubaznu pomoć našeg vozača/ice i osobe s drugim vrstama invaliditeta mogu bez problema koristiti uslugu našeg prijevoza.

 

Plaćanje nikad nije bilo jednostavnije! Svoju vožnju možeš platiti na način koji tebi odgovara: gotovinom, prislanjanjem kartice na POS uređaj ili karticom koju si prethodno unio u Cammeo aplikaciju (podržane su VISA i Mastercard kartice). Svatko voli određeni način, a mi ih imamo sve.

 

Preuzmi Cammeo aplikaciju za pametne telefone na svoj uređaj. Aplikacija je dostupna za android, iOS i Huawei sustave.

Nakon instalacije aplikacije odradi prijavu na način koji ti najviše odgovara, putem Google računa, Facebook računa ili putem maila. Nakon toga možeš naručiti svoju prvu vožnju i uživati u svim pogodnostima koje aplikacija donosi. Kratke upute za registraciju korisničkog računa i naručivanje vožnji pogledaj u kratkom i jasnom videu na sljedećem linku: bit.ly/CammeoAppHRupute

 

Ako si promijenio broj, javi nam koji je stari, a koji novi broj mobitela na e-mail adresu: [email protected]. Mi ćemo podesiti sve za nastavak uspješnog naručivanja budućih vožnji!

 

Cammeo aplikacija omogućuje ti izbor načina plaćanja koji ti odgovara: gotovina, kartica, kartica spremljena u aplikaciji, KEKS pay, Aircash te saldo koji ti je dostupan u tvom korisničkom računu.

Ako još nemaš spremljenu karticu, u sljedećem pitanju i odgovoru saznaj kako je možeš vrlo jednostavno dodati u aplikaciju.

 

Otvori svoju Cammeo aplikaciju pa u izborniku idi na Način plaćanja. Potom klikni na Dodaj karticu i upiši tražene podatke. Podržane su VISA i Mastercard kartice. Tako je jednostavno i sigurno, a omogućuje ti plaćanje vožnji direktno iz aplikacije. #nebrinizacash

 

Saldo u aplikaciji je iznos koji je dostupan za plaćanje vožnji. Možeš ga osvojiti u nagradnom darivanju na našim društvenim mrežama, a možeš ga i uplatiti tako da se javiš našim kolegama na [email protected].

Uplata salda može biti i super poklon – iznenadi dragu osobu i pokloni joj taksi vožnje!

 

Promocije su razne pogodnosti koje Cammeo priprema za tebe zajedno sa svojim partnerima, a ostvaruju se kroz upis Promokoda u aplikaciju.

Aktualne promokodove možeš pronaći unutar svoje Cammeo aplikacije tako da u izborniku odabereš Promocije.

Promokodovi se aktiviraju vrlo jednostavno; prije naručivanja vožnje upišeš ih u polje za unos promokoda. Prokomokodovi će se automatski primijenit nakon odrađene vožnje.

Kako promokod radi? Ima vrijeme trajanja: većina promokodova istječe na određeni datum ili vrijeme. Datum, vrijeme isteka i vrijednost promokoda navedeni su unutar rubrike Promocije.

Ima ograničenu lokaciju: Neki promokodovi vrijede samo u određenim gradovima ili za vožnje koje idu na ili sa neke lokacije.

Jedan kod po vožnji: Ne možeš koristiti više od jednog koda po vožnji, no za sljedeću vožnju možeš iskoristiti drugi odgovarajući promokod iz kategorije Promocije.

Poslovni korisnik: trenutačno se kuponi ne mogu koristiti na vožnje iz Poslovnog računa.

 

Kako bi aktivirao poslovni račun, otvori Cammeo aplikaciju i u izborniku odaberi Poslovni račun. Zatim idi na Pošalji korporativni zahtjev i na sljedećem ekranu pritisni Da.

Naš odjel prodaje će ti se javiti u najkraćem mogućem roku i s tobom dogovoriti suradnju.

 

Otvori svoju Cammeo aplikaciju i kreni s naručivanjem vožnje.

Nakon unosa prvih nekoliko slova svoje adrese, odaberi ulicu iz padajućeg izbornika, a zatim u polje #Hn unesi kućni broj. Nakon toga dodirni zvjezdicu. Tvoja omiljena adresa je sada spremljena za buduća brža naručivanja!

 

Mislili smo i na to! Svoju vožnju možeš otkazati u čak dva navrata i to bez troška! Prvi puta imaš opciju otkazati vožnju prije nego što ti je vozilo dodijeljeno, a nakon toga možeš opet otkazati vožnju unutar dvije minuta otkada je vozač krenuo prema tebi.

 

Svaku završenu vožnju na kraju možeš ocijeniti. Tvoje mišljenje nam je važno kako bismo unaprijedili svoju uslugu, a tebi pružili vrhunsko iskustvo vožnje.

P.S. Naši vozači bit će ti vrlo zahvalni na svakoj danoj zvjezdici jer i oni dobivaju nagrade za dobro obavljen posao.

 

Cammeo aplikacija ti omogućuje praćenje dolaska vozila u stvarnom vremenu. Nakon narudžbe, kada ti se vozilo dodijeli, možeš pratiti njegovo kretanje i vrijeme do dolaska na tvoju adresu.

 

Nakon naručene vožnje unutar Cammeo aplikacije dobiti ćeš informaciju za koliko minuta vozilo stiže, koji broj vozila dolazi te ime vozača koji će te voziti.