Pomoć

Često postavljena pitanja

Misliš da si nešto slučajno ostavio u vozilu po završetku vožnje? Bez brige! Najbolji i najbrži način za traženje izgubljenih predmeta je telefonskim putem, pozivom na broj 1212. Operater će te uputiti koji je najbolji način za dogovor oko povrata nađenog predmeta.

 

S obzirom da nam Zakon o kretanju slijepih osoba uz pomoć psa vodiča dopušta da prevozimo slijepe osobe u pratnji s njihovim vjernim prijateljem (psom vodičem), rado ćemo vas odvesti kamo god treba. Ako imaš ljubimca koji nije pas vodič, bilo bi dobro o tome obavijestiti operatera koji zaprima poziv. Pomogni održavati vozilo urednim za sve druge putnike tako da poneseš košaru/transporter za svoga ljubimca. Kako bismo zadržali visoki standard usluge prema svim korisnicima i njihovim potrebama, prijevoz životinja pružat ćemo kada budemo imali namjensku opremu kakvu tvoj ljubimac zaslužuje, da bi i on uživao u vožnji.

 

S obzirom da su naša vozila karavani, dovoljno su prostrana da u njih stanu invalidska kolica. Uz ljubaznu pomoć našeg vozača, osobe s invaliditetom mogu bez problema koristiti uslugu našeg prijevoza.

 

Plaćanje nikad nije bilo jednostavnije! Svoju vožnju možeš platiti na način koji tebi odgovara, gotovinom ili karticom. Svatko voli određeni način, a mi primamo sve.